glijplanken
voor eindeloos glijplezier!

Overal te plaatsen

Deze mooi afgewerkte glijbaan is volledig handgemaakt en kan door de handige antislip onderkant overal in huis veilig neergezet worden.

Van de vensterbank, tafel, een stoel of de leuning van de bank...
zo is zelf te bepalen hoe schuin de glijplank staat.Eindeloos glijplezier

Deze glijplank is zo stevig dat zowel kinderen als hun ouders erop kunnen glijden (tot 100 kg) Als u een gladde vloer heeft kan er lekker doorgegleden worden, zeker als je een jute glijmat gebruikt! Het is zeer uitnodigend voor jonge kinderen om erop te leren klimmen en er steeds weer af te glijden. Kinderen vanaf 1 jaar zullen er op een lage stand al volop van kunnen genieten. Oudere kinderen zullen al snel het staande glijden ontdekken... eerst met de ouders ernaast natuurlijk.


Vele toepassingen 

Moe van het glijden? Gebruik de plank dan als racebaan voor auto's. Wiens auto gaat verder? Je kan van een boek met een blok eronder een gave schans maken om de auto's te laten stunten...
favoriet bij de jongens!


De plank is ook prima te gebruiken als ballenbaan! blokjes neerzetten... mikken... en kegelen maar! De kruiptunnel van de Ikea past er ook omheen... zo krijg je een spannende tunnelglijbaan!
En wat dacht je van bergbeklimmen met blote voeten?
Kleine kinderen klimmen er maar wat graag op!


Gemakkelijk op te bergen

Door het platte ontwerp kan de plank gemakkelijk opgeborgen worden,
bijvoorbeeld onder de bank (de dikte van de plank is 8 cm)Duurzaam

De plank is gemaakt van een gelamineerd meubelpaneel, zodat het lekker glad is en bestand tegen licht krassende voorwerpen (bijvoorbeeld van spijkerbroeken) Daaronder zitten stevige houten balken.
Het geheel is afgewerkt met halfronde latten die fijn aanvoelen voor de kinderhanden.
De Latten zijn in de beits gezet zodat ze gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden.Bij normaal gebruik gaat deze glijbaan vele jaren mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten